Search

Amigo

Updated: Feb 4

Amigo er en blandingshund, mest border collie med en liten dæsj buhund og flat coated retriver. Han er en veldig sterk hann hund, han er absolutt en alfahann og titt og ofte tester han meg og hans bølle oppførsel kommer ofte til syne.


Han er en veldig intelligent hund, å trene han er både lett og krevende, han lærer til tider litt for fort og jeg må være konsentrert og veldig konsekvent i treningen. Han er modig samtidig som at han er litt pysete, noen nye gjenstander syns han er litt skummelt og er veldig forsiktig, men om noen gjør meg vondt tar han meg fort i forsvar. I lek med andre hunder er han veldig rettferdig, men er veldig glad i damene, kommer det en hann hund imellom er han ikke treg på å fortelle hvem som har første pri. Han tar også andre hunder i forsvar om noen får vondt, det hender og det er veldig kult å se på, han steller seg foran den sårbare hunden og knurrer høyt mot den andre. Han bryter opp sloss kamper og er bare en fantastisk hund.


Han gir seg aldri, litt sta, eller veldig sta, hehe. Han får ikke lov til å ligge i sofaen, men går opp dit så fort vi snur oss, åpner døra og løper ut om han får kjangsen. Han elsker å jage katter, men vil bare leke. Jeg visste ikke hva pinnegalskap egentlig betydde før jeg fikk Amigo, han skal til tider ta med seg svære trær... Og om du ikke vil kaste pinnen stirrer han deg i senk helt til du er usikker på deg selv og plukker opp pinnen uten å egentlig mene det. Om du har en ball i hånda gjør han alt du ber om, til vanlig vil han gjerne hilse på andre hunder, men med en ball tilstede finnes ingenting rundt, det eneste viktige er ballen.


Han har blitt større enn en border collie, noe jeg gjerne håpet på. Med lange, fine bein, stort hode og muskuløs rask kropp. Brune pene øyne og et våkent blikk.


#bordercollie #dog #beauty


11 views

Mitt telefon nummer 94400100

©2019 by NoStress. Proudly created with Wix.com